Se hela sortimentet

Desinfektion för fastighet

I allmänna utrymmen och gemensamma lokaler i fastigheter passerar mängder med människor varje dag. Man tar i handtag, räcken, bord och strömbrytare för att nämna några ytor. Ytor som oftast försummas vid allmän rengöring och därmed ökar risken för spridning av bakterier, virus och bidrar till dålig lukt.

Dålig lukt skapar dåliga beteenden och ger dålig miljö

Se produkt

Mikroorganismer deponeras på ytor från luften där de fortsätter att växa, förstorar luktproblemen och ökar risken för infektioner. Inom bara 8 timmar, kan en enda bakteriecell föröka sig till över 8 miljoner.

Med alkoholfria ytdesinfektion kan man effektivt rengöra ytorna från bakterier och virus och därmed öka välbefinnandet för människor som vistas.

Ytdesinfektion är en viktig del av att upprätthålla en ren och hygienisk miljö. Genom att använda hypoklorsyra som desinfektionsmedel kan vi effektivt bekämpa skadliga mikroorganismer och minska risken för spridning av sjukdomar.

Hypoklorsyra är en kraftfull desinfektionslösning som bildas när klor löses i vatten. Det är känt för sin förmåga att eliminera olika typer av mikroorganismer, inklusive bakterier, virus och mögel.

Vid ytdesinfektion appliceras hypoklorsyra på ytor som är i regelbunden kontakt med människor, såsom bord, dörrhandtag, strömbrytare, räcken och toalettstolar för att nämna några och därmed eliminera potentiella hot mot hälsan.

Desinfektionsmedel till fastighet

Hypoklorsyrans många fördelar

Fördelen med hypoklorsyra är att det har en stark oxidationsförmåga, vilket innebär att det kan bryta ner och förstöra skadliga ämnen och mikroorganismer. När hypoklorsyra kommer i kontakt med mikroorganismernas cellmembran och proteiner, leder det till deras förstörelse. Detta gör hypoklorsyra till en mycket effektiv lösning för ytdesinfektion och bidrar till att skapa en ren och säker miljö.

Miljövänlig lösning
Hypoklorsyra är en miljövänlig lösning. Efter att ha utfört sin desinfektionsuppgift bryts den snabbt ner till vatten och salt. Detta innebär att det inte lämnar några skadliga eller giftiga rester på ytor som har desinficerats.

ELIMINERAR

Eliminerar virus och bakterier upp till 99,9%

SÄKERT

Säker och miljövänlig lösning utan alkohol

SMITTSPRIDNING

Minskar risk för smittspridning och säkrare miljö

TAR BORT

Tar bort lukt genom att slå ut orsaken till lukten

DESINFEKTION

Desinfektion för allmänna ytor som dörrhandtag, räcken, strömbrytare

VÄLBEFINNANDE

Ökar välbefinnande för personal och besökare

Dålig lukt i omklädningsrummen

Hur luktar dina skor efter ett arbetspass?
Hur ofta tvättar du dina skor?

Tänk dig efter ett arbetspass med många timmar i skorna känns det skönt att byta om och ta en dusch. Med rena fötter och strumpor sätter vi på oss skorna dagen efter – fast vänta lite, skorna har ju inte tvättats! Skorna är lika ohygieniska som igår med mängder med bakterier och därmed också lukt.

Vår desinfektionsspray är den ultimata lösningen för att hålla dina skor fria från bakterier och dålig lukt. Med en alkoholfri formula är det skonsamt för dina skor samtidigt som det ger en kraftfull rengöring.

Skor & fötter
Desinfektion Omklädningsrum

Omklädningsrum

Varje dag får dina 100 körtlar i fotsulan sin del av njutningen

ytdesinfektion

Sprayen är utformad för att effektivt avlägsna dålig lukt från både fötter och skor samtidigt som den dödar 99,9% av bakterierna som orsakar dålig lukt. Dessutom lämnar den ingen kladdig eller klibbig yta på dina skor efter användning.

Så håll dina skor fräscha och bakteriefria med vår skodesinfektionsspray – en enkel och effektiv lösning för att ta bort dålig lukt och hålla dina fötter friska och glada länge.

Obligatoriskt efter varje arbetspass

I många yrken har man omklädningsrum i samband med sin arbetsplats, som hotell & restaurang, sjukvård, äldreboende, skolor, idrottshallar, byggarbetsplatser för att nämn några.

Med många personers skor i mindre utrymme med begränsat ventilation blir bakterier och dålig lukt snabbt en utmaning.

Skor börjar lukta när de är i närheten av illaluktande fötter, och fötter kan börja lukta när de kommer i kontakt med illaluktande skor.

Genom att desinficera skor & fötter varje dag motverkas odören i skon, foten samt utrymmet. Skapar en bättre hälsa och ökat välbefinnande.

Turtlecare

Med Turtlecare defeat skapas mervärde för alla – För mer information om ytdesinfektion, hypoklorsyra och desinfektion.

Se produktutbud

kontakta oss på info@greasefix.se

Vill du veta mer?